Mies maalaa

Kehitä itseäsi

Kehitä itseäsi

Hemofilia vaikuttaa jokaiseen eri tavalla. Oletpa itse hemofiliaa sairastava, huoltaja, kumppani tai hemofiliaa sairastavan vanhempi, kohtaat erilaisia haasteita, jotka muuttuvat elämän aikana.

Rajojen ymmärtäminen, sopeutuminen, oppiminen huolehtimaan itsestään, tasapainon löytäminen ja kompromissien tekeminen ovat vain joitakin yleisiä oppimisprosesseja, jotka kuuluvat hemofiliaa sairastavan - tai hänen läheisensä - elämään. Liberate Life käsittelee sellaista arkipäivää, jossa voit harrastaa liikuntaa silloin kun haluat ja osallistua peloitta samoihin harrastuksiin kuin koulukaveritkin. Kyse on totutun haastamisesta ja sen ymmärtämisestä, mitä tosiaankin voit tehdä omassa elämänvaiheessasi. Kyse on näiden mahdollisuuksien löytämisestä ja niiden hyödyntämisestä.

Liberate Life-visiossa on kyse vallitsevan tilanteen haastamisesta ja sen tavoittelemisesta, mikä nykypäivänä on täysin mahdollista ja saavutettavissa: Elää mahdollisimman täyttä elämää hemofiliasta huolimatta.

Clive pyöräilee

Cliven tarina

Cliven tarina on vain yksi monista ja se osoittaa, että jos päätät ryhtyä johonkin, voit saavuttaa poikkeuksellisia asioita – riippumatta siitä, kuinka mahdottomilta ne alussa näyttivät. Katso video ja inspiroidu!

Kuinka kasvattaa lasta jolla on hemofilia

Videoilla pienen hemofiliapojan vanhemmat kertovat kuinka sairaus on vaikuttanut heidän perheensä elämään ja kuinka he tukevat lapsensa henkistä ja fyysistä kehitystä.

Äiti ja lapsi