Pariskunta lenkillä

Huolehdi itsestäsi

Huolehdi itsestäsi

Hemofilian sairastaminen ei tarkoita sitä, ettet voi tarttua elämän tarjoamiin tilaisuuksiin hoitosuunnitelmasi vuoksi. Päinvastoin. On täysin mahdollista (ja kannustettavaa!) matkustella, opiskella, perustaa perhe ja nauttia kaikista jännittävistä tilaisuuksista, joita tällä upealla elämällä on tarjolla.

Tämän verkkosivun tavoitteena on antaa tietoa ja neuvoja sekä vertaistukea tarinoiden välityksellä kaikille hemofiliaa sairastaville tai hemofiliaa sairastavien läheisille. Käsittelemme monia mahdollisuuksia ja tilaisuuksia, joihin voit tarttua. Toivottavasti nämä sivut voivat inspiroida sinua elämään täydemmin kuin ikinä uskoit mahdolliseksi – jotta voi aloittaa uuden, antoisan vaiheen elämässäsi.

Lääkäri

Lääkärissä käynti

Lue kuinka saat parhaan
hyödyn lääkärikäynnistä.

Tapaa hemofilialääkäri

Tri Pratima Chowdary toimii hematologina Royal Free -sairaalan hemofiliakeskuksessa Lontoossa. Videolla hän antaa neuvoja hemofiliaa sairastaville ihmisille ja heidän perheilleen.

Hematologi
Nainen maski naamalla

Pandemian vaikutukset hemofiliapotilaisiin

Katso 3 videolta kuinka professori Cedric Hermans kertoo COVID-19 pandemian vaikutuksista hemofiliapotilaisiin. Videoilta saat vinkkejä kuinka pysyt fyysisesti aktiivisena ja vältät infektioita ja vuotoja.

COVID-19 ja liikunta

Videoilla asiantuntijat Nathalie Roussel ja Sébastien Lobet keskustelevat kuntoharjoittelun tärkeydestä. Kuulet kuinka tietyt olosuhteet lisäävät COVID-19 taudin riskiä ja kuinka harjoittelu vähentää riskiä sekä parantaa yleiskuntoa.

Ryhmäliikunta
Pariskunta vuorella

Fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi pandemian aikana

Hollantilainen hemofiliapotilas Hans Meex jakaa kokemuksensa ja neuvoo kuinka voi hoitaa fyysistä ja henkistä hyvinvointiaan COVID-19 pandemian aikana.