Perhe puistossa

Elä täyttä elämää

Elä täyttä elämää

Haluamme rohkaista hemofiliapotilasta ja hänen läheisiään, kertoa hoidon tuomista mahdollisuuksista ja auttaa tunnistamaan nämä parhaalla tavalla. Kyse on totutun haastamisesta ja sen ymmärtämisestä, mitä kaikkea hemofiliapotilas voi tehdä omassa elämässään oikean hoidon ja elämäntapojen avulla.

Hemofilian sairastaminen ei tarkoita sitä, ettet voi tarttua elämän tarjoamiin tilaisuuksiin hoitosuunnitelmasi vuoksi. Päinvastoin. On täysin mahdollista ja kannustettavaa matkustella, opiskella, perustaa perhe ja nauttia monista jännittävistä tilaisuuksista, joita elämä voi tarjota.

Hemofiliaa sairastavilla ihmisillä on oikeus tavoitella omia päämääriään ja elää täyttä elämää. Anna unelmiesi ja innostuksesi määrätä, mikä sinulle on mahdollista.

Andersin tarina

Katso tarina suomalaisesta perheestä,jossa hemofilia on osa arkipäivää. 14-vuotias hemofiliapotilas Anders toteuttaa unelmiaan hemofiliasta huolimatta ja Andersin äiti Meri uskaltaa luottaa siihen, että hemofilia ei rajoita elämää.

Andersin perhe
Tatuointi

Tatuoinnit

Videolla 28-vuotias Scott McLean Ison-Britannian Buckinghamista puhuu tavoitteestaan hankkia useita tatuointeja vaikeasta A-hemofiliasta huolimatta.

Rakkaus ja seksielämä

Jay Gardner on 22-vuotias. Hän tapasi poikaystävänsä Louis’n nettideittisivulla. Videolla hän kertoo vaikean A-hemofilian vaikutuksesta seksuaaliseen kanssakäymiseen ja parisuhteeseen.

Rakkaussymboli
Cheerleader

Sosiaaliset suhteet

Videolla 23-vuotias vaikeaa A-hemofiliaa sairastava Matty Minshall kertoo, kuinka hemofilia on vaikuttanut harrastamiseen, esimerkiksi cheerleadingiin ja muihin urheilulajeihin.