Life Beyond Haemophilia

Elämässä on muutakin kuin hemofilia – johdanto

Elämässä on muutakin kuin hemofilia – johdanto

Hemofilian sairastaminen ei tarkoita sitä, ettet voi tarttua elämän tarjoamiin tilaisuuksiin hoitosuunnitelmasi vuoksi. Päinvastoin. On täysin mahdollista (ja kannustettavaa!) matkustella, opiskella, perustaa perhe ja nauttia kaikista jännittävistä tilaisuuksista, joita tällä upealla elämällä on tarjolla.

Tämän verkkosivun tavoitteena on antaa tietoa ja neuvoja sekä kertoa tarinoita kaikille hemofiliaa sairastaville tai hemofiliaa sairastavien lähesille. Käsittelemme monia mahdollisuuksia ja tilaisuuksia, joihin voit tarttua. Toivottavasti nämä sivut voivat inspiroida sinua elämään täydemmin kuin ikinä uskoit mahdolliseksi – jotta voi aloittaa uuden, vapauttavan vaiheen elämässäsi.

Pysy aktiivisena

Matkustaminen

 

 

Työ

Working

Cliven tarina on vain yksi monista ja se osoittaa, että jos päätät ryhtyä johonkin, voit saavuttaa poikkeuksellisia asioita – riippumatta siitä, kuinka mahdottomilta ne alussa näyttivät. Mutta ennen kuin aloitat kiipeämisen tälle vuorelle – joko kuvainnollisesti tai kirjaimellisesti – on tärkeää ensin hakea neuvoa, jotta et joudu tekemään sitä yksin. Haluatko matkustella tai osallistua elämään aktiivisemmin? Jatka lukemista ja inspiroidu!

 

 

NP-8536